main menu

Super Team

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΣΑΧΑΡΑ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ
Ημερομηνία ΕκδρομώνΔιάρκεια ΕκδρομώνΔιανυκτέρευση σε ξενοδοχείο/ξενώναΗ εκδρομή είναι κατάλληλη για 4χ4


ΤΥΝΗΣΙΑ  2012 - ΤΑΞΙΔΙ  ΣΤΗΝ……EΡΗΜΟ !!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/04
Συνάντηση της ομάδας στο λιμάνι της Πάτρας, τελευταίος έλεγχος των οχημάτων, επιβίβαση και αναχώρηση στις 18:00 με προορισμό το Βαri με Super Fast Ferries. Τακτοποίηση στις καμπίνες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 07/04
Φθάνουμε στο λιμάνι του Bari στις  08:30  και αναχωρούμε οδικώς για το Salerno από το λιμάνι του οποίου θα επιβιβαστούμε στις 23:00 με προορισμό την Τύνιδα

ΚΥΡΙΑΚΗ 08/04
Φθάνουμε Τύνιδα στις 21:00 αποβιβαζόμαστε και αναχωρούμε γρήγορα – γρήγορα για το KAIROUAN όπου και θα διανυκτερεύσουμε (Ξενοδ.5*- πρωινό)

ΔΕΥΤΕΡΑ 9-10/04
Αναχωρούμε το πρωί μετά το πρωινό μας για την TOZEUR. Οι Ρωμαίοι ονόμαζαν αυτήν την όαση <<θησαυρό>> καθώς βρίσκεται στην έρημο και έχει 200,000 φοινικόδεντρα και 200 πηγές. Στην TOZEUR θα διανυκτερεύσουμε 2 νύχτες(Ξενοδ. 4* πρωινό-μεσημεριανό-βραδινό). Είναι ο ιδανικός τόπος για να κάνουμε προπόνηση με  τα οχήματά μας στους γύρω αμμόλοφους  και οάσεις Tamerza και Chebika. Θα επισκεφθούμε  τον κινηματογραφικό πλανήτη Tatouin, το μέρος όπου γυρίστηκε η ταινία << STAR WARS>> και τα σκηνικά του, και θα κάνουμε  σεμινάρια ανάκτησης  οχήματος στην άμμο. Ομαδική προσπάθεια και περιπέτεια.... Ιμάντες και φτυάρια σε εκγρήγορση ! Προαιρετικά πτήση με διθέσιο μονοκινητήριο αεροπλάνο πάνω από την Σαχάρα. Επιστροφή το βράδι στο ξενοδοχείο μας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11-12 /04
Αναχώρηση μετά  το πρωινό  μας για την DOUZ μία από τις μεγαλύτερες οάσεις της Τυνησίας γνωστή και ως <<Πύλη της Ερήμου>>. Εδώ κάθε εβδομάδα συγκεντρώνονται Βερβερίνοι για το καθιερωμένο παζάρι λαϊκής τέχνης.
Από εδώ αρχίζει η πραγματική περιπέτεια ! Γνήσιο offroad και ανεβοκατεβάσματα  σε αμμόλοφους  ύψους 20 μέτρων ! Μπαίνουμε στη έρημο  με προορισμό μας την όαση του Ksar Ghilane. Έρημος παντού! Εδώ θα κάνουμε χρήση  όσων   μάθαμε τις προηγούμενες μέρες για την οδήγηση στην άμμο. (Ενδέχεται να μην καταφέρουμε να φτάσουμε στον προορισμό μας την ίδια μέρα και να διανυκτερεύσουμε στην έρημο).
Φθάνουμε στο Ksar Ghuilan και στο Camping πολυτελείας στην έρημο, Pan sea Tends,(5* πρωινό-μεσημεριανό-βραδινό)  όπου και θα παραμείνουμε για 2 μέρες. Θα είναι η βάση μας για τις αποστολές στην γύρω περιοχή , Bir Aounine μπάνιο σε τρεχούμενα νερά στο  El Reched  στο κέντρο της Σαχάρας!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/04
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη SFAX  τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Τυνησίας στα ανατολικά της χώρας . Θα επισκεφτούμε την Matmata την μοναδική τρωγλοδυτούπολη  της Τυνησίας . Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 5*(πρωινό-βραδινό) ελεύθερο πρόγραμμα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/04
Αναχωρούμε μετά το πρωινό μας και σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς πλέον για την πρωτεύουσα της Τυνησίας της Τύνιδα όπου και θα μείνουμε στο καλύτερο ξενοδοχείο της χώρας με πισίνες ,spa, τζακούζι,  εστιατόρια, μπαρ. Θα επισκεφτούμε το μέρος όπου βρισκόταν η αρχαία Καρχηδόνα και θα περιηγηθούμε στην πόλη.(Ξενοδ.5* superior πρωινό-γεύμα)

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/04
Ελεύθερο πρόγραμμα μέχρι τις 18:00 και μετά επιβίβαση και αναχώρηση από το λιμάνι της Τύνιδας για Salerno (23:00) .

ΚΥΡΙΑΚH 15/04
Εν πλώ

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/04
Φθάνουμε Salerno στις 06:00 και οδικώς κατευθυνόμαστε στο  Bari από όπου στις 20:00 θα πάρουμε το Super Fast με προορισμό την Πάτρα.

ΤΡΙΤΗ 17/04
Άφιξη στην Πάτρα  . Τέλος ταξιδιού !ΚΟΣΤΟΣ:  1.680€/ άτομο (δύο άτομα ανά όχημα)

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

-Εισητήρια στα καράβια για οχήματα και άτομα σε καμπίνες
-7 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στην Τυνησία σε ξενοδοχεία 5 και 4 αστέρων  με πρωινά-και ένα γεύμα (μεσημεριανό ή βραδινό).
-Δύο  εξοπλισμένα οχήματα συνοδείας της αποστολής.
- Οι ειδικές άδειες για την είσοδο στην Τυνησία.
-Ελληνόφωνος Τυνήσιος συνοδός για όλες τις μέρες
-Τυνήσιος οδηγός-συνοδός για το πέρασμα της Σαχάρας από την DOUZ στο Ksar Guilan.
-Μπλούζες , καπέλα με τυπωμένα το logo της δραστηριότητας.
-Χάρτες , πυξίδες    
- Φαρμακείο πρώτων βοηθειών
-Δορυφορικό τηλέφωνο
-Ενα διήμερο ταξίδι στην Ελλάδα με διανυκτέρευση σε ξενώνα για την ομάδα της αποστολής που σκοπό θα έχει να γνωριστούν τα μέλη της αποστολής μεταξύ τους , και να υπάρξει πλήρη ενημέρωση για τον εξοπλισμό που θα πρέπει να φέρουν τα οχήματα και τα πληρώματα  για το ταξίδι.


 

Back